Bérelhető Autó háttérkép

Rólunk

Vállalkozásunkat azzal a céllal indítottuk, hogy kiemelt partnerünknek az LPD Group Hungary Kft-nek a logisztikai munkáik megvalósításához megbízható kisteherautókat biztosítsunk. Az elmúlt időszak közös együttműködése során többször előfordult, hogy kisteherautóinknak voltak és vannak szabad kapacitásai. Ezt a lehetőséget kihasználva nyitottunk a piac felé, így mind magánszemélyeknek mind cégeknek különböző szolgáltatásokat tudunk nyújtani.

Fő tevékenységeink a kisteherautó kölcsönzés, áruszállítás, fuvarozás, házhozszállítás, költöztetés 1 tonnáig.

Olcsó, gyors és egyszerű kisteherautó bérlés Budapesten rugalmasan, a hét minden napján.

Bérelhető kisteherautóink megbízhatóak, alacsony fogyasztásúak, folyamatosan szervizeltek, CASCO biztosítással rendelkeznek és GPS nyomkövetővel vannak felszerelve. Ha szeretné igénybe venni autóbérlés szolgáltatásunkat egyedi lehetőséget biztosítunk. Kölcsönözhető autóinkhoz egyedi hozzáférést teszünk lehetővé egy nyomkövető szoftver segítségével, így Ön bármikor megnézheti, hogy a bérelt kisteherautóval kollégája merre jár, milyen sebességgel közlekedik és mennyi időt tölt el az adott helyszíneken.

A kisteherautó bérbeadással számos megoldást kínálunk cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Gyakran merülhet fel igény teherautó kölcsönzésre akár egy költözéshez, nagyobb terjedelmű áru szállításához vagy cégeknek időszakos munkák lebonyolításához. Számos olyan kellemetlen helyzet alakulhat ki, amikor egy kisteherautó bérlés megoldást jelent egy cégnek, legyen az fuvarozás, vagy csereautó, amikor előre nem látható okokból kifolyólag nélkülöznie kell saját kisteherautóját. Sokszor sok ember kerül olyan helyzetbe az élete során, amikor nagy segítséget jelent egy megbízható és megfizethető autóbérlés szolgáltatás. Az emberek többsége általában nem rendelkezik saját áruszállítóval, de időnként mégis szükségük van nagyobb áruk mozgatására (költöztetés, beszerzés, felújítás, bútorvásárlás), ilyenkor a legoptimálisabb megoldás a kisteherautó bérlés. A 6 személyes Opel Vivaro típusú kisteherautó bérlése megoldást nyújthat Önnek akkor is, ha kirándulni megy, lerobbant, vagy szervizben van az autója, nincs saját kocsija és meg szeretné látogatni a vidéken élő rokonait. Az olcsó autóbérlés szolgáltatásunk igénybevételével nem kell vonatra szállnia a rengeteg táskával, nem kell saját autót fenntartania, biztosításokat, adókat, hitel esetén kamatot fizetni, amortizációs költséggel számolni, szervizbe járni és szezonális gumikat vásárolni, ha Ön csak ritkán akar utazni. A 6 személyes kisteherautó kölcsönzése ideális baráti társaságoknak, családoknak, nyaralásra, sítúrákhoz. A felsorolt példákon kívül számtalan alkalommal jöhet jól egy gyors és rugalmas autóbérlés szolgáltatás.

Amennyiben Ön bérlehető kisteherautót keres, válasszon minket, mert rugalmasak, olcsók, megbízhatóak vagyunk, segítünk megoldást keresni Önnek és igény szerint egyedi hozzáférést biztosítunk a GPS nyomkövető rendszerünkhöz.

Kaució nélküli autóbérlésre is van lehetőség!

Amennyiben nem szeretne, vagy nem tud kisteherautót vezetni, vagy gondot okoz a kaució letétele, béreljen kisteherautót sofőrrel. Az általunk biztosított sofőr a bérlő igényeinek megfelelően vezet és dolgozik. A bérleti díjon felül a gépkocsivezető díja 1000 Ft+ÁFA óránként (rakodás nélkül) és Önnek segítségen tud nyújtani költözéskor, vagy ha éppen nincs ideje a vezetésre.